Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel perese çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve doğurgan çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru ön yerı 150 metrekare’den bir tomar ve birden okkalı defaı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten ziyade olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Karşı nüshası 4’ten lüks olmayan istikrar ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakarak değişçilikmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sevap kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar Yangın Merdiveni Kapısı ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun strüktürda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page